Close

SKAPA FÖRÄNDRING - FÖR DIN KROPPS SKULL

Det handlar om dina mål och jag kommer att hjälpa dig att nå dem.

Kontakta mig
SÅ HJÄLPER JAG KVINNOR

Jag heter Frida Paulsen Stern, är i 20-års åldern, född och uppvuxen i Sverige. Jag bor just nu i Las Vegas i USA och arbetar som internationell Athlete och Pro-coach.

Jag har hjälpt många kvinnor i Sverige och i andra länder med att nå sina kroppsmål. Därför är jag övertygad om att jag kan hjälpa dig med!

Jag kan stötta dig oavsett om ditt mål är att nå din bästa möjliga form (för en fotografering, ett bröllop, deltagande i en bikini fitness tävling eller annat), förändra din livsstil, gå ner i vikt, bygga muskler, tona din kropp – och mer därtill! Jag är här för att ge dig alla de verktyg du behöver för att nå de mål du har för dig och din kropp.

Jag vill att vårt samarbete ska bli en positiv upplevelse för dig och att du ska må bra och känna dig motiverad under hela perioden som vi arbetar tillsammans. Därför är allting vi gör anpassat efter dig, dina förutsättningar och krav.

VAD DU FÅR NÄR DU VÄLJER ATT BLI COACHAD AV MIG

Allting som du får är anpassat efter dig. Jag vet, baserat på mina erfarenheter och de kunder jag har, hur mycket det betyder att programmet tar hänsyn till ditt vardagliga liv, så att du kan nå dina mål utan krångel.

Jag tar hänsyn till aspekter såsom allergier, eventuella skador och hur mycket tid du har över för träning med mera. Den tid och ekonomi du har möjlighet att avvara till matlagning tar jag också i beaktning när jag skräddarsyr ditt program.

ALLT DET HÄR ÄR INKLUDERAT I MIN ONLINE COACHING

– Uppstartsamtal

– Analys av din kroppsdata

– Anpassat kostprogram

– Personlig träningsplan

– Veckovis uppföljning av din utveckling

– Kontinuerliga justeringar av ditt program baseratpå dina resultat

– Personlig support via chatt med mig 

Programmet pågår vanligtvis mellan 3-9 månader.

MER INFO

REGISTRERA DIG OCH JAG TAR KONTAKT

MIN RESA

Ända sedan jag var liten har jag varit väldigt atletisk. Jag började spela fotboll när jag bara var några år gammal. Jag spelade i skolan, med mitt fotbollslag och hade privata träningar. Med det sagt, är jag fortfarande väldigt fokuserad i allt jag gör. Jag ger aldrig mindre än 100% – jag går alltid all in.

Jag var med i min första bikini show medan jag fortfarande spelade fotboll, men fotboll och body building gick inte riktigt hand i hand. När jag, innan min andra show, skadade mitt knä insåg jag att jag var tvungen att välja. Efter att jag vunnit min andra show, var jag helt förälskad i sporten. Jag slutade med fotboll och la allt mitt fokus på att bygga den fysik som krävdes för bikini fitness showerna.

Börja din resa

ATT NÅ MÅL

Jag satte upp ett mål – “Om två år kommer jag att vinna mitt pro card, annars slutar jag”.

Jag deltog i några (läs många) shower och efter precis 2 år nådde jag mitt mål och vann “overall” på Arnold Classic Amateur South Africa (2016). Inte bara vann jag mitt pro card men jag blev också den första IFBB Bikini Pro från Sverige.

Jag satte upp ett nytt mål – “Jag kommer att kvalificera mig till 2017 Olympia”

Efter 5 shower kvalificerade jag mig äntligen till 2017 Olympia och det gjorde mig till den första Bikini Pro från Sverige som stod på Olympia scenen.

Nå dina mål

MINA PRINCIPER

Efter detta har jag satt upp mål efter mål och uppnått dem alla. Jag sätter upp relativt små delmål och går sakta men säkert mot att nå mitt större mål – att komma top 5 på Olympia.

Denna metod använder jag för alla i min coaching. Oavsett vad ditt slutmål är, så bryter jag alltid ner det för att göra det lättare för dig att nå ditt mål utan att ge upp på vägen. Jag förespråkar realistiska mål som är och känns nåbara.

Få hjälp av mig